Årets første utetrening!

10/04/2010 by Heidi Nilsen

I dag var vi en gjeng som møttes for å trene agility ute. Første gang i år for vår del. Dette gledet jeg meg masse til. Det var jo bare umulig å ikke gjøre det. Strålende vær, og det å kunne være ute i mange timer i sånt vær,….mmmmmm. Me like! Gledet meg også til å prøve slalom med bøyler på Jakko. Ingen av oss har prøvd dette før, men jeg har stor tro på det. Da vil hunden lykkes hele tiden, og man kan også trene på at han blir selstendig og sikker på inngangen, og jeg kan flytte meg lenger vekk fra slalomen etterhvert. Visste at han mest sannsynlig kommer til å hoppe ut i begynnelsen, derfor var det å starte med bånd de første gangene. Jeg synes han aksepterte bøylene raskt, og det var jeg fornøyd med. Har en sliten gutt her hjemme i dag. Avsluttet treningen med å trene fremadsending. Men mesteparten av tiden i dag ble viet til slalomen.

Her er det aller førster forsøket:
http://www.youtube.com/watch?v=5H4EqCKUdK4

Andre forsøk:
http://www.youtube.com/watch?v=4jOGo7efuII

Dette gikk jo ganske bra!

Siste gang på første økt:
http://www.youtube.com/watch?v=Nfph8sjxkvs

Synes vi fikk det til bra jeg :-). Han gikk også uten bånd på 4 pinner på neste økt, og det gikk veldig bra!

Posted in Agility   Comments (2)

2 Comments »

  1. Så bra!!! Men jeg får ikke sett på forsøk nr to:/

    Kommentar by Helene — 10/04/2010 @ 20:59

  2. Gøy å se 🙂

    Kommentar by Nina — 10/04/2010 @ 22:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment