Jakko har blitt 3 år!

22/04/2010 by Heidi Nilsen

Dårlig samvittighet ja……….Jakko ble 3 år på tirsdag, og jeg husket det ikke før på kvelden. Hmmm,…..skuffet over meg selv. Men jeg tror han var strålende fornøyd uansett. Den endte opp med å bli «feiret» på en perfekt Jakko måte. Vi møtte nemlig en nabo som har en pointer på 9 mnd. Det var første gang de møttes, og vi slapp dem løs (fyyyy,….båndtvang, men…..) i skogen rett ved oss. Fy søren så moro de hadde det. Pointeren tok nesten knekken på Jakko. Han hadde så innigranskaugen fart og energi. Jakko var rimelig utslitt til slutt. Han ble så sliten, at han så kun en mulighet for å stoppe dette dyret ,…..nemlig stygg takling. Hvis jeg løper inn i siden på han, SÅ må han stoppe litt  sånn at jeg ikke henger etter. He he he,………. Men det stoppet han bare for noen få sekunder. Vi fant ut at dette må gjentas. Egentlig var vi på vei for å sykle en tur, men etter å ha syklet kun noen få meter, stoppet Jakko å stod helt stille. Han syntes rett og slett at han hadde fått nok mosjon den dagen. Søtingen det. Vi satte opp noen pinner for slalomtrening i hagen etterpå, og det gikk kjempe fint. Vi tok også noen runder med «rundt» kommando.

Vi har også tilbakelagt en flott ustillingshelg i Bergen. Vi er kjempe fornøyd med resultatene. CK begge dagene, og cert som forsvant rett foran nesen vår den ene dagen. Ikke første gangen det. Men når vi er 9 hunder utenom champions og vi kun er 2 stk som får CK, MÅ vi være kjempe fornøyde. I tillegg ha jeg og Jakko har virkelig funnet tonen og gleden sammen i utstillingsringen, og det gjør det hele bare enda bedre.

1 kommentar »

  1. Grattis med dagen på etterskudd Jakko. Høres ut som en super feiring. Grattis også med Ck, håper vi sees på utstilling snart..

    Kommentar by Zebra — 23/04/2010 @ 20:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment