Drømmen som ligger på vent!

28/04/2010 by Heidi Nilsen

Åååå jeg kjenner et sånt kjempe sug etter en liten valp. Jeg har  i 1 1/2 stått på liste som valpekjøper hos en oppdretter i Danmark. For en liten tid tilbake, tok jeg til vett (litt usikker på akkurat det 😉 ), og ga beskjed om at jeg ønsker å vente et år til med å skaffe hund nr. 2.  Hver dag er jeg inne å følger med på dagboken hvor «min» valp er. Kjenner på angeren noen ganger ja :-). Men,….. jeg har begynt å lære at man skal høre på sin 6.sans og magefølelse, og den sa at jeg og Jakko trenger et år til med læring og feiling, som kan komme en liten valp til nytte.  Dagboken til «min» valp kan du se her:  http://www.vitovani.dk/D-kuldet.htm

En dag er det vel vår tur. Gleder meg til den dagen jeg kommer hjem til Jakko med en liten bylt. Han elsker små bylter. Det tror jeg nok at vi må få festet på film.

Men frem til det, er det meg og Jakko det handler om. Vi får  fortsette å «kjempe» vår «kamp» på agilitybanen sammen.

2 Comments »

  1. Første jeg tenkte var wow det var litt av et patch-kull! :O men så jo snart at moren kanskje hadde litt vel lang pels…Så spennende med kooiker da, de er fine, virker som morsomme hunder 🙂

    Kommentar by Nina — 28/04/2010 @ 21:42

  2. Hi hi hi,………. Det har jo florert noen bilder av litt «misslykkede» prikkedyr, så man kunne jo ikke være sikker.
    Ha ha ha…………… Jo her i gården er planen at det skal være en stor hund som har prikker, og en litt mindre hund, som er liiiitt mer treningslysten. Har falt veldig for kooikeren. Omtrent alt med den er akkurat det jeg vil ha, men den har også en dårlig side. Men jeg må bare prøve. Hadde vært moro å fått seg en hund som man kunne «lykkes» mer med, samtidig som man har et prikkedyr som er rasen i mitt hjerte 🙂

    Kommentar by heidi — 28/04/2010 @ 22:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment