Pyser!

04/05/2010 by Heidi Nilsen

I dag har det vært en kald og ufyselig dag mener nok noen. Har snødd som bare det enkelte steder. Her sluddet det når jeg reiste på jobb i dag morges. Men det plager meg svært lite. Det er alltid sånn,…….det kommer snø når vi minst venter det, og når vi føler oss ganske sikre på at vinteren er forbi og sommer er rett rundt hjørnet. Her har ingen snø lagt seg på bakken heller, så da var det ingen fare for glatte veier.

Har tøffe dager på jobb for tiden, og annet som tapper kropp og sjel for energi, og hva er vel ikke bedre da enn en runde på agilitytreningen. Det er fantastisk befriende å holde på med. Da finnes det ingenting annet en hund, hinder, belønning, hund, hinder, belønning i hodet. Deilig! Idag viste det seg at vi trener med mange pyser. Ha ha ha ha,……..var ikke mange som dukket opp på treningen i dag nei. Det var meg og Jakko, Marit og Pål Anders med Petra og Ronja. Vi hadde det riktig trivelig. Hundene ble luftet løse sammen i skogen først. Var spent på om Jakko ville bli litt slitsom på disse to snuppene, men neida. Han blåste egentlig i dem, og konsentrerte seg om å «eie» skogen.

Marit og Pål Anders satte opp en veldig fin bane, som jeg og Jakko fikk til på første forsøk :-). Den var enkel, og kjempe fin for meg og Jakko som kan kave litt iblandt. Er også veldig fornøyd med at hjulet som de siste gangen utføres uten feil. Vi har trent mye på det, og det er gøy å se resultat. Slalom gikk også bra. Kun en gang han feilet. Ja, vi mangler fart, men det å få feilfrie slalomer, må da være like bra! Har lyst å fokuserer/befeste hvordan en riktig slalom er en stund til, sånn at han blir sikker på det, så kan vi begynne å jobbe med fart. Kan hende jeg bommer skikkelig på det,……men det får vi ta som det kommer.

Siden vi kun var oss på plassen, trente jeg masse på å ha åpent bur mens de andre løp forbi, både med og uten belønninger. Jakko er så flink på å løpe inn i buret, når jeg sier «buret». Dette har blitt en litt morsom lek for han. Han ble faktisk også liggende, når Ronja løp bort å rappet av godbitene hans, som lå ved siden av meg. Det er gutten sin det. Etter trening, lot vi hunden få løpe seg en runde i skogen igjen. Det var så deilig. Jeg hadde en veldig harmonisk og fornøyd Jakko i bilen hjem. Han satt helt i en annen verden å lente seg til veggen i buret, og var i dyp indre ro så det ut som, he heh he………….

i154527366_82325_7

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment