God pinse?

22/05/2010 by Heidi Nilsen

Så kom endelig langhelgen som jeg hadde gledet meg veldig til. Den var ikke fyllt opp med masse planer, og skulle bare nytes. Håpet på bra vær, en tur på vannet, litt effektiv hundetrening, og litt pusling med husarbeid.

Ja, og her sitter jeg nå. Det er lørdag, og det har vært et utrolig flott vær, men jeg har krydret min pinseferie med en skikkelig forkjølelse, og ikke nok med det!!! I dag på badet klarte jeg å få skikkelig problemer med ryggen. Grrrr……… Dårlig gjort. Så dagene fylles med smertestillende, lommetørkler og halsdrops i alle mulige farger og varianter.

Men jeg hadde avtalt at vi skulle trene agility i dag, og jeg fant ut at jeg iallefall kunne reise ned, og la Jakko få ut litt energi ved å få løpe litt. Jeg kunne jo også trene på felt eller slalom, som ikke krever løping eller bøy og tøy. Det ble satt opp en bane som var litt spennende. Fant ut at jeg kunne prøve en runde. Banen krevde egentlig at man blandt annet måtte være tålmodig, vente på hunden og legge seg bak. Det kunne jo ikke vært mer perfekt med min tilstand. Vi prøvde oss på en runde, og for første gang har jeg opplevd at vi klarte hele banen. WOW! Det var moro. Fikk også en morsom ide med å la Marit, som har to Jack Russler løpe med Jakko. Det var moro å se på. Ble også overrasket og varm om hjertet, når jeg fikk erfare at Jakko faktisk så etter meg og ble litt frustrert og usikker når jeg stod på sidelinjen. Hmmmm……………da er han litt opptatt av meg alikevel da <3.

Gøy å se når de varmet opp. Tenk om han hadde vært like ivrig hele tiden.     

 http://www.youtube.com/watch?v=wpdTak8O8dM&feature=channel

Det startet veldig bra. http://www.youtube.com/watch?v=XQ4r4XpFfu8&feature=channel

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment