22/07/2009 by Heidi Nilsen

Tenk at jeg ENDELIG har fått min egen hjemmeside :-).
Det har jeg hatt lyst på sååååå lenge.
Må vel innrømme at min sønn har måttet lide litt for det.
Har nemlig veldig mange ideer om hvordan den skal være, hva som skal kunne gjøres der, osv…..(sitat Helge -jeg er glad du ikke er kunden min), men har på ingen som helst måte kunnskapen til å få til dette selv, så da måtte jo han bare til pers ;-). Fy for en slem mor,…….. he he he….

Siden er ikke ferdig ennå, men nå kan jeg i det minste begynne litt.
Har vært så innmari blogge syk i lang tid. Har vært så masse å skrive om.
Jakko som kanskje skal bli pappa, og alt «opplegget» rundt det. Har nemlig en veldig myk hund :-), som måtte ha litt dyrlege hjelp de 2 første gangene, men 3.gangen, da la han gentlemannen til siden, og peiset på :-).
Ser at klokken snart er langt på natt, og får vel bare innse at jeg får ta kvelden.

Men i morgen er atter en ny dag, og ny blogge muligheter.

Posted in Uncategorized   Comments (3)

3 Comments »

 1. WEEEEEEE!!!!! endelig har du hjemmeside og blogg!! weeeee! her skal det følge med vettu 🙂 Gleder meg mase til helgen! vi skravles da!!! klem fra siv og prikkene!!!

  Kommentar by siv kindlistuen — 22/07/2009 @ 08:41

 2. kuuult!!! 🙂 dette liker vi!!! 😉

  Kommentar by IM — 22/07/2009 @ 12:49

 3. hey:)
  gratulerer med hjemmeside og blogg:) lover å besøke den ofte!
  lykke til i helgen!

  prikkete hilsen fra Line&co

  Kommentar by Line — 22/07/2009 @ 17:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment