Status trening i uken som var!

18/06/2010 by Heidi Nilsen

Da har vi kommet til fredagen.

Jakko er nyvasket og klar for utstilling i morgen, jeg har hatt generalprøve på piratkostymet, og nå nytes en kald Heineken og litt potetgull før jeg tar kvelden.

Denne uken har vært en kjempe opptur med tanke på hundetrening. Lydighetstreningen gikk veldig bra. Jakko tar mer k0ntakt med meg, og vi lærte å trene inn dirrigering. Vi lærte også en ny metode for å jobbe inn en kjapp stå undre marsj. Det er så inspirerende med metodene til Elisabeth. På fellesdekken, hadde Jakko flat dekk hele tiden. Jeg er mye borte å belønner han, og står kun på en ca 4-5 meters avstand. Velger å gjøre det nå i begynnelsen, for å belønne at jeg vil ha flatdekk. Vil også at han ikke skal få erfare å reise seg opp, og begynne å leke med andre.

Agilitytreningene denne uken har også vært kjempe bra. Jeg prøvde ut babymat på glass som belønning, og det funket sinnsykt bra. Jakko kokte helt til å begynne med. I går hadde vi en perfekt økt (på vært nivå), når vi trente inn i slalom etter tunnel og hinder. Han søkte helt riktig inngang, og han hadde faktisk litt fart også. Jeg gikk både på venstre og høyre side av slalom’en. Vi trente også felt, og jeg fikk et par kjempe gode tips til selvstendighetstrening på hinder for Jakko. Han er litt avhengig av å ha meg nære han og hinderet.

Akkurat nå er det morsomt å trene hunde 🙂

Så nå har jeg maaaaasse ting som jeg skal trene på i både lydighet og agility,………… så nå ønsker jeg meg bare mer fritid.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment