Klubbmesterskap i Agility!

22/06/2010 by Heidi Nilsen

Jess, da var dagen kommet til at vi skulle debutere i Agility konkuranse.

Jeg gledet meg egentlig litt til å erfare hva det gikk ut på, og se hvordan vi taklet det.
Jeg  har egentlig ikke hatt tid til å grue meg heller, for dagen i dag har gått med til kjøring og henting av Helge som skulle operes i Oslo på Ullevål.
Vi klarte å møte opp i god tid, og det gjør jo også sitt til at nervene ikke gjorde så mye ut av seg. Det ble «oppfordret» til å stille i pomp og prakt, og det var det noen få som hadde fått til. Det var også veldig morsomt at Tarjei og Helene fikk «tatt» seg sammen å meldt seg på de også, for de er så absolutt gode nok, og det beviste dem også, men å havne på pallplass begge to.
Gratulerer masse til dem.

Jeg og Jakko……………..tja…………….vi ble disket…………….opptil flere ganger på et løp faktisk. Han startet med å løpe inn til kanten for å tisse, og det bestemte jeg meg for å slå hardt ned på. Da fikk vi jo en litt negativ start, og han var ikke akkurat noen «tjo ho» hund når vi begynte,…………..men han ble litt bedre etterhvert. Fikk rost han litt, og da ble det litt bedre. Han hoppet dessverre feil hinder etter tunnelen, og jeg tror jeg plassert meg /løp litt feil sånn at han ble trukket mot det han ikke skulle hoppe. Han prøvde seg også på en tur ut i skaugen igjen, men snudde faktisk når jeg ropte han tilbake (HURRA). Slalomen var også bra. Han gasset når han var på slutten, og det liker jeg :-).

Et lite utvalg av bilder fra stevne vårt.

Klubbemesterskap 2010 015

Litt inspirert av helgens begivenhet……..Svenske bryllup. Passet bra med svensk dommer.

Klubbemesterskap 2010 019

Søteste Petra ballerina og Marit.

Klubbemesterskap 2010 026

Det var dekket opp langbord.

Klubbemesterskap 2010 030

En meget fornøyd Tarjei………og det skjønner jeg godt.

Klubbemesterskap 2010 034

Tarjei og Nora tester premien.

Klubbemesterskap 2010 041 (1)

Skulle gjerne stått på pallen her gitt :-). Dette er pallplasseringene i hopp storhund klasse 1. Gratulerer masse til Birgitte, Berit og Helene.

Posted in Agility   Comments (1)

1 kommentar »

  1. Du var flink til å jobbe på banen i går kveld! 🙂

    Kommentar by Nina — 23/06/2010 @ 06:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment